ZÁKLADNÍ ŠKOLA PÍSNICKÁPraha 4 – Kamýk

Velký úspěch v celopražském kole soutěže Antifetfest 2024

Antifetfest aneb Jde to i jinak! 2024 je soutěžní festival amatérských filmů s tematikou rizikového chování, určený dětem a mládeži ze školských zařízení a nízkoprahových klubů pro děti a mládež. Od roku 2008 má soutěž celopražský charakter, od roku 2018 Městská část Praha 12 ve spolupráci s Národní sítí Zdravých měst ČR soutěž rozšířila za hranice hlavního města a mohou se ji účastnit žáci z celé České republiky – Antifetfest tak získal celorepublikový charakter.

V úterý 18. 6. 2024 se naše škola zúčastnila celopražského kola v kině Dlabačov. Z naší školy postoupily žákyně 8.A – Timea R. a Lucie H. se snímkem Syndrom vyhoření. Žákyně zde obsadily krásné 3. místo a postupují do celorepublikového kola, které proběhne v říjnu v Ústí nad Labem. Vybraní žáci 8.A se tradičně podíleli na přípravách a pomáhali při samotné soutěži.

Všem soutěžícím a zároveň i oceněným gratulujeme a děkujeme za skvělou reprezentaci školy! Rovněž děkujeme žákům 8.A, kteří na soutěži pravidelně vystupují a pomáhají s přípravami a realizací soutěže. Velmi si vážíme práce našich žáků a do budoucna jim přejeme další školní i životní úspěchy.

Mgr. Lenka Hanyšová, metodik prevence